Soap op de camping

Binnenkort speelt de jeugdafdeling weer een nieuw stuk in het eigen clubgebouw.

Kor en Korrie runnen samen met hun moeder Karrie, camping de Bonte Hond, vlak bij Meppel. Korrie verzorgt de ochtendgymnastiek en de receptie. Karrie doet de catering en Kor is verzot op bingo, zeskamp en nachttochten.

Het gaat niet goed met de Bonte Hond, de gasten blijven weg en ze zullen de camping moeten verkopen. Het is al tijden slecht weer en hoewel Kor het goed bedoelt, jaagt hij ongewild menig campinggast weg.

Buurman boer Bulderkont staat samen met zijn zoon al te trappelen om de boel over te nemen. Als Kor ontdekt dat Prins Alex en Prinses Maxi op hun camping kamperen, wordt hij helemaal dol. Het probleem is, dat ze incognito zijn. En er zijn toch nog meer gasten gekomen. Kor denkt zeker te weten wie het Koninklijke stel is en probeert er alles aan te doen om het paar het naar de zin te maken. Dat gaat goede publiciteit opleveren. Helaas heeft Kor op het verkeerde stel gegokt en zo gebeurt het dat Alex en Maxi en hun kinderen, volledig door het slijk worden gehaald en de Bokkies, super aso’s die op de zwarte lijst van elke woningbouwvereniging staan, als koning en koningin worden behandeld. De Bokkies krijgen een nieuw huis als ze drie dagen op de Bonte Hond kunnen blijven, zonder ruzie te maken. De positiviteitsgoeroe Emile Ratelslang van het programma: “de Aso naar Beter Show” houdt hen in de gaten, met verborgen camera’s.

Korrie is verliefd op haar msn/twitter vriend Romario, maar ook op campinggast Duncan. De vaste gasten prof. Dooven en prof. Shmirtz lopen altijd met aantekenboekjes en apparatuur rond en wat is hun connectie met Duncan en het bijzondere vogelbekdier dat ook op de camping woont? Diep in de nacht gaat Kor op onderzoek uit, maar dat doen meer mensen. Er vallen gewonden. Tijdens de bingo avonturenavond met Kor de ballenkoning, komt alle ellende samen en eindigt het verhaal met heel hoog bezoek.

Meer informatie volgt de komende tijd, kortom houd de website in de gaten!

Soap op de camping
Schuiven naar boven