Voorstellingen

 • HEMA de musical

  15 februari 2025 at Theater Spant!

  Voorafgaand aan haar koninklijk huwelijk met kroonprins Wim-Lex besluit de warmbloedige Latina Max zich eens flink te verdiepen in alles wat Nederlands is om de Nederlander goed te leren kennen. Dat is immers voor haar toekomst als koningin heel belangrijk! Vermomd als de Spaanstalige stagiaire Ramona duikt Max op in de oer-Hollandse HEMA, dé plek waar alle Nederlanders samenkomen. Dit zelfgekozen inburgeringstraject van Max zet de levens van de medewerkers bij de HEMA even op zijn kop.

 • In sprookjes weet je ’t nooit

  31 december at Theater Kameleon

  Later dit jaar speelt de jeugd van Kameleon hun voorstelling "In sprookjes weet je 't nooit" in ons eigen theater. Het hele sprookje draait om Krelis, een zeer eigenaardige prins, die door Anneke Tanneke in een kikker is omgetoverd. Roodkapje en Grietje besluiten hem te helpen, maar... daar moeten dan wel gouden dukaten voor worden betaald. Die heeft Krelis niet bij zich. Maar Grietje (een heel vindingrijk grietje..) komt dan op een goed idee. Doornroosje en Assepoester komen er ook in voor, maar... net als Roodkapje en Grietje zijn ze in hun u...

 • Lang en Gelukkig (Assepoester anders)

  3 februari at Theater Spant!

  Kameleon speelde op 3 februari 20245 weer in de grote zaal van theater Spant! Het stuk is het beste te vergelijken met Kameleon zelf. Het is gewoon een beetje anders. Met een dikke knipoog naar de bekende sprookjes is "Lang en Gelukkig" van Don Duys een dol-dwaas toneelstuk met muziek.

 • Soap op de camping

  11 november 2023 - 12 november 2023 at Theater Kameleon

  Op 11 en 12 november 2023 speelde de jeugd van Kameleon hun voorstelling "Soap op de camping" in ons eigen theater. Kor en Korrie runnen samen met hun moeder Karrie, camping de Bonte Hond, vlak bij Meppel. Het gaat niet goed met de Bonte Hond, de gasten blijven weg en ze zullen de camping moeten verkopen.

 • Poster De Jantjes

  De Jantjes

  5 november 2022 at Theater Spant!

  Op zaterdag 5 november 2022 speelde Toneelvereniging Kameleon in Spant! de musical "De Jantjes",het bekende verhaal van Herman Bouber. Volkstoneel van de bovenste plank dat zich voor het grootste gedeelte afspeelt in de Amsterdamse Jordaan. Met bekende liedjes als "Word nooit verliefd", "Omdat ik zoveel van je hou" en "O, mooie Westertoren" wordt het publiek meegenomen naar het Amsterdam van 1920. Voor het oudere publiek een feest der herkenning en voor jongeren een kennismaking met cultuur van eigen bodem.

 • Kameleon en het mysterie van Vriendschap

  19 juni 2022 at Theater Spant!

  De jeugdafdeling van Kameleon heeft zich suf gerepeteerd voor de uitvoering. Maar eenmaal aangekomen in het Spant!, blijkt dat er iets mis is gegaan in het decor. Door onzorgvuldigheid komt een eeuwen oude vloek vrij, die de vriendschap van de spelersgroep op de proef stelt. Zullen zij er in slagen dit mysterie op te lossen?

 • Poster Ja ik wil ... denk ik

  Ja ik wil … denk ik

  4 januari 2020 at Theater Kameleon

  Deze keer hebben we ons eigen gebouw omgebouwd tot de geïmproviseerde tijdelijke wachtkamer van een huisartsenpraktijk. De acht spelers zetten onder begeleiding van regisseurs Jaron Blazer en Annelies Jansen voor u de ouderwetse klucht "Ja ik wil ... den ik" van Nico Torrenga o p de planken. Mocht u zelf ergens nog een pijntje hebben, dan zal er na de voorstelling een spreekuur zijn aan onze gezellige bar.

 • Poster Bon Bini

  Bon Bini

  14 december 2019 at Theater Kameleon

  Waar gaat u dit jaar naartoe op vakantie? Wij nemen u alvast mee naar het zonnige Curaçao. Bon Bini is een zelfgeschreven toneelstuk geïnspireerd op de ideeën van onze eigen jeugdafdeling. Bon Bini is een interactief toneelstuk met een klein muzikaal randje, geschikt voor iedereen van 7-100 jaar. Het stuk gaat over liefde, vriendschap, geld en de nodige vooroordelen. Het stuk wordt uitgevoerd door onze eigen jeugdafdeling onder leiding van Yuri van Poelgeest. Dit alles wordt gebracht middels enthousiast toneelspel. Wij heten u alvast van har...

Schuiven naar boven