Zelf toneel spelen?

Ook al bestaat de vereniging al 70 jaar, de leden zijn van alle leeftijden! Kameleon heeft daarom ook een senioren- én een juniorenafdeling.
We hebben een eigen clubgebouw, waar met veel enthousiasme wordt gerepeteerd en ook de decors worden gemaakt.

Bent u benieuwd geworden naar het toneel spelen? Kom dan gerust eens langs op de repetitie avond.
U kunt altijd op dinssdagavond een kijkje komen nemen in ons clubgebouw aan de E. Dammershof 12a in Bussum of u kunt contact opnemen met Annelies Jansen, tel.: 035 - 693 22 21.

Repetities
De senioren repeteren elke dinsdagavond van 20.00 - 22.30 uur.
De junioren repeteren elke woensdagavond van 19.00 - 20.30 uur.

Uitvoeringen
De senioren hebben twee keer per jaar een uitvoering, in maart/april en in oktober/november. Deze uitvoeringen worden in theater Spant! gespeeld. De data hiervan zijn ruim van tevoren bekend. Klik links op "Agenda" voor actuele data.

Ook de junioren hebben twee per jaar een uitvoering, meestal in mei/juni en eind november in het clubgebouw.

De senioren betalen € 25,00 per kwartaal en de junioren € 12,50 per kwartaal.
Als donateur betaalt u € 12,50 per jaar, waarvoor u tweemaal per jaar een geheel verzorgde avond krijgt.

Heeft u interesse, kom dan eens kijken op een van de repetitieavonden of neem contact op met Annelies Jansen 035 - 693 22 21 of een e-mail sturen naar eamjansen@hotmail.nl

Toneel is voor iedereen