zaterdag 16-09-2017: Bussum Cultureel Bussum Cultureel 2018

Zaterdag 7 september 2019 zullen wij aanwezig zijn op Bussum Cultureel.

Bussum Cultureel is een jaarlijks festival waarbij bezoekers alle vormen van cultuur dat het dorp rijk is, kunnen bewonderen, zoals bijvoorbeeld muziek, film, dans, theater en beeldende kunst.
Onze kraam staat op het Wilhelminaplatsoen, dus loop gezellig even langs om een kijkje te nemen!

Eerst volgende uitvoering Najaarsvoorstelling 2019

November speelt Kameleon voor een keertje in haar eigen clubgebouw.
Wat het precies wordt houden we nog even geheim, maar zeker is, dat het weer een komisch stuk gaat worden. En de intieme sfeer van ons eigen theatertje maakt dat u met uw neus letterlijk midden in de aktie komt te zitten.

Meer informatie over het stuk vindt u binnenkort op deze site bij Voorstellingen.

Eerst volgende uitvoering Najaarsvoorstelling 2020

Eind 2020 speelt Kameleon weer in theater Spant!, maar dan op op Podium 1.
In dat jaar zal er heel hard gewerkt worden om voor u de avondvullende voorstelling "De Jantjes" ten tonele te brengen, inclusief de bekende liedjes. In de loop van het jaar houden we u op de hoogte via deze site en onze facebook-pagina.

Elke eerste donderdag van de maand is er koppelklaverjassen Koppelklaverjassen

Elke eerste donderdag van de maand is er koppelklaverjassen in het clubgebouw vanaf 20:00 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen!